Hoe het precies begon…


Het begon in december 2010 in de Scheltema op het Koningsplein in Amsterdam. Ik was op zoek naar een boekje over massage, want ik was verliefd en dacht misschien is het dan wel leuk om goed te kunnen masseren.


Het assortiment in de winkel bestond destijds uit misschien 3 of 4 kleine boekjes. Het boekje over Thaise massage sprak me dan nog het meeste aan, dus gekocht!


Uit nieuwsgierigheid ben ik thuis gaan googlen en kwam uit bij een schooltje in Amsterdam die les geeft in Thaise massage.


Op een ijskoude winterdag met alles erop en eraan (sneeuw en gladheid – niet te fietsen) ben ik naar de open avond van dit schooltje gegaan. Ik was meteen verkocht en voelde me ontzettend geïnspireerd!


Vanaf daar is het heel langzaamaan begonnen. Eerst als hobby en nu als professional:-)